ÎN ATTRACTION CLUB VEȚI ÎNTÂLNI PERSOANE REALE INTERESATE DE SWING

Posted at

Fiind un club dedicat swingului, in Attraction Club puteți aborda cu ușurință persoane de care vă simțiți atrași, având parte de socializare ultra-sexy. Iar numărul mare de participanți de la fiecare petrecere vă conferă șansa de a găsi pe cineva compatibil. Vă puteți satisface fanteziile și dorințele erotice experimentând, numai dacă doriți, sexul liber cu cupluri atrăgătoare sau persoane single din țară și din străinătate.

Cele mai importante ziare, reviste glossy, televiziuni și siteuri de știri din Romania au publicat până acum numeroase articole despre Attraction Club și impactul deschiderii acestui club în rândul cuplurilor moderne din România, swingul devenind astfel un stil de viaţă adoptat din ce în ce mai mulţi români.

Toate activitățile sexuale sunt voluntare și se bazează pe acordul comun al tuturor participanților. Nimeni nu poate forța pe nimeni într-o activitate sexuală. 3. Nu înseamnă nu!

ATTRACTION CLUB ESTE PRIMUL SWINGERS CLUB DESCHIS ÎN BUCUREȘTI.

Aici totul e despre client și miza noastră este ca tu sau voi - pentru că avem servicii destinate cuplurilor - sa plecați zâmbitori, multumiți, cu gândul că v-ați bucurat de o experiență deosebită, de neuitat. Attraction Club vă întâmpină cu stil încă de la primul contact, fie el telefonic, online sau fizic.

1. Pentru a vizita Attraction Club trebuie să aveți cel puțin 18 ani.

Este interzisă realizarea de fotografii sau înregistrări audio-video în incinta clubului. 8.

Regulile de bază ale clubului sunt următoarele:

ÎN ATTRACTION CLUB VEȚI ÎNTÂLNI PERSOANE REALE INTERESATE DE SWING

Nu se permite accesul în club persoanelor aflate în stare de ebrietate sau sub influența drogurilor sau care prin comportament sau limbaj deranjează pe ceilalți clienți. 4.

2. Trebuie să fiți sănătoși. Vă rugăm să luați în considerare dacă doriți să vizitați clubul în condițiile în care aveți răceală sau gripă.

ATTRACTION CLUB ESTE UN LOC PLIN DE RAFINAMENT, MAGIE ŞI ELEGANŢĂ, ÎN CARE FLIRTUL ŞI ATRACŢIA FUNCŢIONEAZĂ LA MAXIM!

7. După ora 01:00 accesul în spatiile erotice din Attraction Club este permis numai în lenjerie.

9. Încălcarea acestor reguli pe parcursul petrecerilor va conduce la excluderea și interzicerea accesului în club! Vă rugăm să semnalați personalului clubului orice tentativă de încălcare a acestor reguli!

Pentru cei interesați de fenomenul swing, Attraction Club este cel mai vechi dar și cel mai bun swingers club din București și din România. Este clubul cu cei mai mulți participanți și cea mai bună atmosferă de swing!

Este interzisă oferirea unor sume de bani pentru activități sexuale. 5.

Clubul este un loc de mare atracție pentru amatorii de swing și datorită amenajării sale de excepție și serviciilor și facilităților oferite. De altfel, avantajele pe care le ai dacă practici swingul sunt numeroase: cunoşti tot timpul oameni noi şi deschişi la minte, ai frecvent parte de mai mult sex, ai parte de super recreere, îţi îndeplineşti fanteziile erotice, îţi fortifici sănătatea, ai diversitate în viaţa de cuplu spre deosebire de oamenii de rând, ai tot timpul energie şi chef de viaţă, îţi întăreşti relaţia şi nu mai ajungi la divorţ şi, nu în ultimul rând, spui adio inhibiţiilor şi te simţi complet liber! Fie că este vorba de persoane care nu au practicat swingul sau care vin pentru prima oară în Attraction Club, fie că este vorba de persoane cu experiență în swing, avem întotdeauna grijă ca toți participanții să se integreze la fel de bine și să se simtă cât mai confortabil. Cienţii Attraction Club se simt parte dintr-o lume specială! De aceea vin frecvent, pentru că Attraction Club le oferă tot ceea ce au nevoie ca să nu trăiască o viaţă banală! Nicio seară petrecută în Attraction Club nu este la fel ca alta! Întotdeauna întâlneşti oameni noi, doritori de erotism liber şi socializare, la fel ca tine! Clienții sunt impresionați de rafinamentul și de intimitatea clubului și de conduita profesionistă a personalului, cu experiență în organizarea și desfășurarea petrecerilor swingers.

Week-end de week-end de aproape 12 ani de zile, Attraction Club organizeaza petreceri nemaipomenite, cu tematici, program artistic șamd. Începând cu orele 23, nenumărate cupluri dar și persoane singure vin la club să aibă parte de cea mai tare distracție pentru adulți. Convinge-ți partenerul sau partenera să veniți să vedeți despre ce este vorba. Fenomenul swingers a cuprins întreaga lume, este momentul să vedeți și ce ați putea avea de pierdut. Clubul, situat în București, pe strada Agricultori nr. 16, în sectorul 2, vă așteaptă la petreceri.

Attraction Club nu are nimic de-a face cu vulgaritatea și lipsa de bun gust a erotismului ieftin. Respectarea unor standarde înalte de calitate ne permite să excelăm și să nu avem rivali în ceea ce privește atmosfera unică din clubul nostru! Attraction Club este un loc de excepție, creat cu mare atenție pentru rafinament și seducție, care să satisfacă pretențiile unei comunități swingers de elită!

Pentru a distra la swing făcând schimb de parteneri, aici găsești fix ce trebuie! Nu este timp de pierdut ci de mers mai tare distracție pentru adulți! Din 2010, Attraction Club știe cel mai bine cum să te primească și să te facă să te simți bine!

Read more: https://club.attractionclub.ro/

Last Blog Articles

Add your Ad HEREAdd a Blog Article Add a News Add your Website HERE