DE CE SWINGERS CLUB ATTRACTION CLUB?

Posted at

Respectarea unor standarde înalte de calitate ne permite să excelăm și să nu avem rivali în ceea ce privește atmosfera unică din clubul nostru! Attraction Club nu are nimic de-a face cu vulgaritatea și lipsa de bun gust a erotismului ieftin. Attraction Club este un loc de excepție, creat cu mare atenție pentru rafinament și seducție, care să satisfacă pretențiile unei comunități swingers de elită!

Clubul, situat în București, pe strada Agricultori nr. 16, în sectorul 2, vă așteaptă la petreceri. Convinge-ți partenerul sau partenera să veniți să vedeți despre ce este vorba. Week-end de week-end de aproape 12 ani de zile, Attraction Club organizeaza petreceri nemaipomenite, cu tematici, program artistic șamd. Începând cu orele 23, nenumărate cupluri dar și persoane singure vin la club să aibă parte de cea mai tare distracție pentru adulți. Fenomenul swingers a cuprins întreaga lume, este momentul să vedeți și ce ați putea avea de pierdut.

Iar numărul mare de participanți de la fiecare petrecere vă conferă șansa de a găsi pe cineva compatibil. Fiind un club dedicat swingului, in Attraction Club puteți aborda cu ușurință persoane de care vă simțiți atrași, având parte de socializare ultra-sexy. Vă puteți satisface fanteziile și dorințele erotice experimentând, numai dacă doriți, sexul liber cu cupluri atrăgătoare sau persoane single din țară și din străinătate.

Pentru a distra la swing făcând schimb de parteneri, aici găsești fix ce trebuie! Din 2010, Attraction Club știe cel mai bine cum să te primească și să te facă să te simți bine! Nu este timp de pierdut ci de mers mai tare distracție pentru adulți!

5. Este interzisă oferirea unor sume de bani pentru activități sexuale.

3. Nimeni nu poate forța pe nimeni într-o activitate sexuală. Toate activitățile sexuale sunt voluntare și se bazează pe acordul comun al tuturor participanților. Nu înseamnă nu!

Read more: https://club.attractionclub.ro/

Last Blog Articles

Add your Ad HEREAdd a Blog Article Add a News Add your Website HERE